Jacuzzi huren ?
Bubbel jij alleen of toch liever samen? Dan is deze opblaasbare jacuzzi voor 6 personen perfect voor jou! Deze ronde bubbel spa is geschikt voor 4 tot 6 personen en dus ideaal voor het hele gezin of de vriendengroep. Met 140 verwarmde bubbels kom je heerlijk tot rust in deze opblaasbare spa. De opblaasbare jacuzzi voor 6 persoons is voorzien van een groot motorblok met krachtig filter- en verwarmingssysteem. Met het bedieningspaneel schakel je eenvoudig de filterstand en bubbels van de spa in. Vervolgens geniet je urenlang van een heerlijke bubbelmassage in deze kwalitatieve opblaas spa.

De 6-persoons opblaasbare jacuzzi biedt ruimte voor zes personen en is daarmee erg comfortabel. Met een diameter van 216 cm is de jacuzzi erg ruim.

De opblaasbare jacuzzi verwarmt met zo’n 1-2°C per uur tot maximaal 40°C.

Prijzen

Midweek (ma t/m do)€ 80,-
Weekend (vrij t/m zo)€ 80,-
Week (ma t/m zo)€ 100,-
Optioneel is een verlangkabel/haspel € 5, per dag.


De jacuzzi past in de auto, mits je de achterbank inklapt. De jacuzzi is op te halen in Veenoord. In overleg kan de jacuzzi worden gebracht zie service.

Inclusief bijgeleverd:

  • 1x Drankjes houder.
  • 4x Hoofdkussens
  • 1x Grondzeil.
  • 1x Isolerende spacover met spahoes.
  • 1x Spafilter.
  • 1x Chloordrijver incl. toebehoren.

Plaatsing

Om de opblaasbare jacuzzi volledig te kunnen plaatsen, adviseren wij een minimale (tuin)ruimte van 300 bij 250 cm. De kabel is 3,5 meter lang, hiervoor is het wenselijk dat er binnen deze lengte een geaard stopcontact aanwezig is. Bij gebruik van een verlengsnoer moet deze geschikt zijn voor minimaal 3000 watt. Dit in verband met veiligheid. Mocht deze niet aanwezig zijn dan huurt u één van ons waar wij € 5,- voor in rekening brengen.